de senaste dagarna

Onsdag: Planen var kryssning! Båten skulle inte gå förns 19:30 så hela dagen gick åt att chilla blandannat med Bella. Möttes upp inne på centralen vid 5 tiden för käk. Och sen möttes vi alla upp för att åka vidare mot Värtis. Vi fick köa i hundra år för att komma förbi spärrarna. Båten avgick mer än 1 timme försent, but who cares när vi kommit in! Där hade vi kul hela kvällen med lite olika människor.

Torsdag: Chillade runt på båten och hela kvällen när jag kom hem.

Fredag: Tatto dags klockan 12 i Tumba. Mötte upp Johnny, Jessika, Madeleine och Niclas så gick vi och tattooa oss. Kan inte beskriva känslan så ingen idé att fråga :). Följde med Madeleine hem sen för att äta och fixa oss, sen kom Åsa och tillsist mötte vi Anna i Flemingsberg. Därifrån åkte vi till Uppsala och var med hennes pojkvän samt deras kompisar helakvällen och natten.

Lördag: Kvällen sluta sent, så sov också länge. Åkte sen hem vid 14:00 och åkte direkt till Mamma i centrum och käkade. Sen hälsade vi på båda mostrarna med stannade hos Tina och åt middag. Mötte upp Bella och gick hem till mig och kolla OC :D.

Söndag: Kollade innebandy bla och gick promenad med Sanna :)

/ MALIN

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0